X

HR-leiderschap was nog nooit zo belangrijk als nu

Julien Harbers
External Communications

In de huidige omstandigheden zijn HR-teams belangrijker dan ooit. Ze helpen organisaties zich aan te passen aan onverwachte veranderingen en bepalen mede wat de vervolgstappen zijn. De cruciale rol die HR-teams spelen, benadrukt ook dat het belangrijk is dat HR toegang heeft tot de allerbeste technologie. Daarom zijn we vereerd dat Oracle als leider uit de bus is gekomen in het Forrester Wave™ for Cloud Human Capital Management Suites voor het 2e kwartaal van 2020. Meer info hierover lees je in dit persbericht

Van de elf cloud HCM-suite aanbieders die Forrester onder de loep nam, was Oracle Cloud HCM een van de vier leveranciers in de 'Leaders'-categorie, en we kregen de hoogste score. We zijn er ook trots op dat we het hoogst zijn gewaardeerd op het vlak van customer service. Dit beloont onze inspanningen voor een klantgerichte strategie en laat zien dat we alles doen om het onze klanten naar de zin te maken. 

Het Forrester rapport zegt het volgende over Oracle Cloud HCM: “Cloud HCM suite-leveranciers doen enorm hun best, meer dan ooit tevoren. Naast het ondersteunen van HR-specialisten met workforce operations en contracting (waaronder payroll en workforce management), helpen ze met tools om talent aan te trekken en deze te ontwikkelen en te behouden. De uitbraak van COVID-19 creëerde een wereldwijde gezondheidspandemie met een enorme economische terugval. Deze situatie maakt ook weer eens duidelijk hoe belangrijk HCM is; het helpt zowel HR-professionals als CIO’s en bedrijfsleiders die zich inzetten voor onmiddellijke veiligheid van het personeel, bij het veerkrachtig houden van het bedrijf". 

Ik ben het hier helemaal mee eens. Tijdens een crisis moeten HR en bedrijfsleiders kunnen vertrouwen op technologie om snelle, efficiënte en geïnformeerde beslissingen te nemen om het personeelsbestand operationeel te houden - met behoud van de bedrijfscontinuïteit en veerkracht. Onze HCM-suite heeft bewezen dit te doen en ik ben trots op mijn team dat zich focust op het maken van de volgende generatie oplossingen in deze uitdagende tijd. 

Oracle Cloud HCM is ontworpen om de ervaringen van werknemers zo ‘menselijk’ mogelijk te maken, vrijwel alle HR-behoeften te ondersteunen en organisaties in staat te stellen zich aan te passen aan de veranderende marktdynamiek. We zijn blij te zien dat in onze evaluatie van het Forrester Wave Report onze meest recente investeringen zijn opgenomen, inclusief enkele functies waar we het meest trots op zijn, zoals de HR-helpdesk en de digitale assistent, die nodig zijn om HR-teams te helpen in de huidige onzekere omstandigheden.  In het rapport wordt ook gezegd: "Oracle Cloud HCM bewijst dat strategie en leiderschap op lange termijn hun vruchten afwerpen". Ik geloof inderdaad dat onze toewijding om oplossingsgerichte producten te leveren, leidend te zijn op het gebied van innovatie en te voldoen aan de veranderende klantbehoefte, key zijn.  

Hieronder nog een aantal van de belangrijkste punten uit de evaluatie van Forrester: 

  • "Na ruim een decennium van continue ontwikkelingen, waaronder grote investeringen in user experience design en de overname van Taleo (2012), biedt Oracle Cloud HCM nu een uitgebreide, geavanceerde HCM-suite."
  • "We verwachten dat Oracle de functionaliteiten op het gebied van werving, HR-dienstverlening en digital assistants zal blijven verdiepen en innoveren."
  • "Oracle Cloud HCM is een goede keuze voor grotere multinationals (meer dan 5.000 medewerkers) met geavanceerde HCM behoeften."

Het Forrester Wave™: Cloud Human Capital Management Suites, Q2 2020 is een assessment van de grootste aanbieders van HCM-oplossingen. Meer over het rapport is hier te lezen. 

Dit artikel werd geschreven door Chris Leone, Senior Vice President Applications Development bij Oracle.

Be the first to comment

Comments ( 0 )
Please enter your name.Please provide a valid email address.Please enter a comment.CAPTCHA challenge response provided was incorrect. Please try again.