X

Groeit je bedrijf zo snel als je wilt?

Ria Lagerweij
Head of Corporate Communications Benelux

door Tino Scholman, Vice President Cloud EMEA

We zijn net gestart met een van onze meest opwindende en ambitieuze projecten. Een recruitmentcampagne om duizend nieuwe Sales Professionals te vinden en aan te nemen in EMEA. En we hebben ze allemaal geïnterviewd, in dienst genomen, ingewerkt en klaar om op 2 januari 2018 aan de slag te gaan.

Dat klinkt onmogelijk, toch? Misschien wel, misschien niet. Maar we geloven dat er minstens duizend dynamische, gedreven, slimme Sales Professionals in geheel Europa zijn, die graag bij ons willen werken en ik ben ervan overtuigd dat we ze gaan vinden.

'Change Happens Here' benadrukt de transformatie van onze cloudbusiness in de afgelopen jaren (we hebben onlangs een groei van 58% in cloud revenue aangekondigd) en de grote investering die we doen in een nieuwe generatie ambitieuze, gedreven, digitaal vaardige Sales Professionals in EMEA. We hebben daar het beste talent nodig om onze snelle groei te ondersteunen.

Dus, welke mensen zoeken we?

Er zijn geen harde of snelle profielen, maar we weten welk soort mensen goed bij Oracle passen. We zijn op zoek naar kandidaten met twee tot zes jaar ervaring, die momenteel werken in Human Resources, Marketing, Recruitment, Finance, Supply Chain of Sales. Daarnaast hebben deze mensen een sterk persoonlijke drijfveer en het vermogen om succesvol te zijn in het verkopen van ’s werelds meest spannende en innoverende cloudtechnologie.

We zoeken kandidaten met een academisch niveau, die goede communicatievaardigheden hebben en naast hun lokale taal ook de Engelse taal goed beheersen. We zijn ook enthousiast om mensen met verschillende achtergronden aan te nemen – verschillende achtergronden bieden verschillende perspectieven en verschillende ideeën. En dat verwelkomen we graag.

Voor iedereen die zijn of haar carrière naar een hoger niveau wil brengen en toe is aan een nieuwe uitdaging, is er geen betere tijd om zich nu bij Oracle aan te sluiten. Eerder in deze blog schreef ik  over onze cloudbusiness waarin we ons in een enorme groeifase bevinden, en over onze eigen transformatie naar de cloud die ons helpt om ook onze klanten succesvol te laten zijn.

Als je denkt dat jij alles in huis hebt wat nodig is om een van de grote aandrijvers in Oracle's Cloud-team te worden, of als jij een nieuwe uitdaging wilt aangaan, solliciteer dan nu via: oracle.com/experience

 

Be the first to comment

Comments ( 0 )
Please enter your name.Please provide a valid email address.Please enter a comment.CAPTCHA challenge response provided was incorrect. Please try again.