X

5 redenen waarom je Oracle OpenWorld niet mag missen dit jaar

Julien Harbers
External Communications

Oracle OpenWorld staat voor de deur! Met nog iets meer dan een maand te gaan tot een van 's werelds meest toonaangevende evenementen rondom technologie en innovatie, zijn we in de laatste fase van de planning van ons jaarlijks terugkerende event in hartje San Francisco aanbeland. Oracle OpenWorld laat klanten en partners van over de hele wereld samenkomen en voor wie zich nog niet geregistreerd heeft, komen we met vijf redenen om de aanstaande editie van 16-19 september bij te wonen:

1. 'Bold ideas' beginnen hier
Bij Oracle OpenWorld bieden we het podium aan innovators en de vormgevers van de toekomst. We hopen dat je sessies bijwoont die je inspireren om je organisatie naar een hoger niveau te tillen. We bieden je de kans om de personen in actie te zien die de wereld wisten en weten te veranderen dankzij de kracht van technologie. Enkele aansprekende namen die op het podium van OpenWorld zullen verschijnen zijn:

  • Dr. Kate Darling - robotica-ethicus, MIT Media Labs
  • Stephen Young - senior partner, Insight Education Systems
  • Tracy Edwards - auteur, avonturier, Britse matroos
  • Duncan Wardle - oprichter van iD8 en innov8, voormalig vice-president innovatie en creativiteit bij Disney
  • Mick Ebeling - CEO en oprichter, Not Impossible Labs
  • Jerry Rice - oud-voetballer

2. Slimmere beslissingen ontstaan hier
We weten dat een veelgehoorde reden om naar Oracle OpenWorld te komen, is om meer te leren over de producten die men dagelijks gebruikt en tegelijk inspiratie op te doen rondom de laatste technologie. De geplande sessies voor 2019 zijn zo ingericht dat de bezoeker het maximale uit OpenWorld kan halen. Hierdoor doe je niet alleen nieuwe ideeën op, maar leer je ook om nog slimmere beslissingen te nemen in het behalen van je bedrijfsdoelen.

Van het leren bouwen van een chatbot tot het bepalen van je 'digital twin'-strategie, filter op onderwerp, functie, klantverhalen, producten, industrie en veel meer om tot een persoonlijk programma te komen dat interessant is voor je. 

3. Verbind met je peers
OpenWorld is waar je peers zijn. Het op- en uitbouwen van relaties is ongetwijfeld een van de belangrijkste aspecten van je bedrijfsvoering. Wanneer je contacten legt op basis van gedeelde interesses en doelen is de kans op succes stukken groter. We zijn er trots op dat Oracle OpenWorld een echt wereldwijd evenement is. Loop door het Moscone Center, daar waar OpenWorld plaatsvindt, en je hoort een verscheidenheid aan talen en dialecten. Met ongeveer 30% van de bezoekers van buiten de VS biedt OpenWorld een uitgelezen mogelijkheid om professionals van over de hele wereld te ontmoeten en nieuwe relaties aan te boren.

Belangrijk onderdeel van het bijwonen van een conferentie zoals OpenWorld is om erachter te komen dat je niet de enige bent die dagelijks uitdagingen tegenkomt in de bedrijfsvoering. Er is vaak een hele groep die voor precies dezelfde uitdagingen staat ​​en dezelfde soorten bedrijfsdoelen nastreeft als jij. De sessies op OpenWorld bevatten 192 klantverhalen die erop gericht zijn je te helpen  begrijpen hoe vakgenoten uitdagingen aangaan en hun organisatie hiermee naar een hoger plan wisten te brengen.

4. Vergeet het feestje niet
Oracle OpenWorld staat niet alleen in het teken van technologie en innovatie, er is ook ruimte voor feest! Met ons programma in het Oracle Park en het epische CloudFest.19 - waarbij niemand minder dan John Mayer het podium zal betreden - hopen we dat je wat tijd in je drukke schema vindt om te ontspannen met collega's en hopelijk ook veel nieuwe connecties. De maandagavond staat in het teken van Movie Night in het grootste bioscoopgebouw van San Francisco; Oracle Park. Breng je stem uit op Twitter om de film te bepalen die we laten zien (poll sluit op 9 augustus). Ook voor de fysieke mens wordt gezorgd. Dankzij FitFest.19 maken we van Oracle Park een ware fitnessbestemming voor trainingssessies in de vroege ochtend, met bootcamp-achtige opties zoals yoga, traplopen en meer, allemaal onder begeleiding van lokale fitness influencers.

5. De doorbraak begint hier
Wanneer je kennis opdoet, contact maakt met gelijkgestemden en stilstaat bij wat je volgende doel zal zijn, gebeurt er vaak iets magisch. Wij zien ernaar uit om dit mede mogelijk te maken voor je.

Wees welkom in San Francisco volgende maand en registreer je vandaag nog voor Oracle OpenWorld!

Be the first to comment

Comments ( 0 )
Please enter your name.Please provide a valid email address.Please enter a comment.CAPTCHA challenge response provided was incorrect. Please try again.