First Q-build after 5.0 Beta

Today is again Q-day. I'm again alone to test it because my colleague is on vacation. She enjoy (I hope) her vacation in Mexico.
It's going to be tough day today - there is so many new features to test...

And there is a NetCAT chat afternoon. It seems that there is no time for lunch today :(
UPDATE: the q-build didn't pass. There are issues that have to be fixed before it can be promoted. The q-build will be promoted together with Netbeans' q-build that didn't pass as well.
Comments:

The link to the download is missing a ':'

Posted by Julio Aguilar on October 12, 2005 at 10:42 AM CEST #

thank you. fixed.
I copied the link and somehow there were two times "http://http:". Thank you for pointing it out.

Posted by Lukas on October 13, 2005 at 02:45 AM CEST #

Hi Lukas, I don't know if this is a good spot for this, but you wanted testing results :) I've found two bugs which I don't see discussed elsewhere. The first is that when I use the align feature for the flowchart in netbeans 5.0 with a j2me project, it actually screws up my program. I replicated this 3 times by rolling back to previous versions. As soon as I click the align, it moves everything around, looks great, but it is changing the code somewhere and causes a lockup on one of my screens. Basically the ok and back button don't respond. I am also having a problem with the waitscreen where it calls the method twice. If there is a better place to post this let me know! Thanks.

Posted by Dominic Maricic on October 13, 2005 at 01:55 PM CEST #

Hi Dominic, I'll need more details to be able to reproduce your problems. You can either reply me in email or you can fill new bug into our bugtracking system called Issuezilla(or post it here). You'll have to log in netbeans.org site before filling a issue. Fill the issue to '3rd-party' component and 'j2me' subcomponent - link 1, problem with align button -could sent me (or attach it to issue) your source code before and after the 'realign' action? 2, WaitScreen method called twice -which method? -do you have a simple example to reproduce the problem? thank you for reporting the issues Lukas

Posted by Lukas on October 14, 2005 at 03:45 AM CEST #

Dominic, thank you for discovering the bug.
http://www.netbeans.org/issues/show_bug.cgi?id=67034

Posted by Lukas on October 18, 2005 at 04:51 AM CEST #

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About

This is the main channel to share news, tips and other stuff related to my work. Sometimes you can find even personal stuff. Enjoy your reading...

Search

Archives
« April 2014
SunMonTueWedThuFriSat
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
       
Today
news
Blogroll

No bookmarks in folder

OldNews
MyTrash
NavBar
NetBeans
LinksToBeExpanded