Üdvözöljük az Oracle informatikai biztonság blogján!

Tisztelt Látogató!
Tapasztalt Oracle ügyféljént és felhasználóként már bizonyára találkozott az Oracle valamely termékének biztonsági szolgáltatásaival, vagy egészítette ki informatikai környezetét az Oracle által kínált biztonsági termékekkel. Az Ön számára ez a blog az újdonságok és az esetleg az Ön előtt nem ismert Oracle biztonsági termékek bemutatását célozza meg.
Amennyiben viszont Ön nem járatos az Oracle megoldások világában, tekintse ezt a blogot egy olyan hiánypótló információ forrásnak, ahol magyar nyelven a technológiát ismerő és évek óta "jógazdaként" kezelő szakemberektől, elsőkézből olvashat ismertetőket, gyakorlati leírásokat és újdonságokat az Oracle informatikai biztonsági termékek széles palettájáról.
Minden blog bejegyzés-centrikus természetű, és így a bejegyzéseket kísérő címkék (tag-ek) mentén lehet benne a legjobban téma szerint keresni. Mi ennek ellenére ezt a blogot az Oracle biztonsági termékek magyar nyelvű "kályha" oldalának is szánjuk, ahonnan könnyen eltalálhat az oracle.com hivatalos termék oldalak Önt érdeklő helyére.
Reméljük, segítjük majd Önt a tájékozódásban!
Üdvözlettel:
A szerkesztők

Comments:

Post a Comment:
Comments are closed for this entry.
About

<script type="text/javascript"> var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); </script> <script type="text/javascript"> try { var pageTracker = _gat._getTracker("UA-15120657-1"); pageTracker._trackPageview(); } catch(err) {}</script>

Search

Categories
Archives
« August 2016
SunMonTueWedThuFriSat
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
       
Today